8 Ocak 2011 Cumartesi


Lubunya İntikam Milisleri-Birliği ODTÜ'de

Radikal Lubunyaların birliği LİM-B olarak, 5 ocak çarşamba günü, ODTÜ LGBT Topluluğunun kurulmasını homofobik-transfobik-cinsiyetçi zırvalıklarla reddeden Kültür İşlerini boya yağmuruna tuttuk. Kültür işleri Müdürü Rektörlük ibnelerin topluluğa ihtiyaçları olmadığında karar kılmış, hele ki kimlik diye bir topluluk amacı ne de mantıksızmış. Heteroseksist kafalarını çalıştırmaya bile tenezzül etmeden topluluk amacını götlerinden anladıkları apaçık ortada olan bu heterolar bizim neye ihtiyacımız olduğunu bildiklerine emin görünüyorlar. Öyleyse hetero kurumlarınızı alaşağı edecek eylemlikliklere hazır olun. Kırmızı boyalar yalnızca bir başlangıçtı.

Tüm lubunyaları, kuirleri, ibneleri, normallik vurgusuyla katı toplumsal cinsiyet normlarına hapseden liberal lgbt kimlik politikalarını bırakıp, eşitlik-normallik değil özgürlük mücadelesine çağırıyoruz. Heteroseksist, kapitalist sisteme karşı gerçekleştirilecek her tür yıkıcı eylemin bizleri özgürlüğe bir adım daha yaklaştıracağına inanıyoruz. Yaşasın göt göte dayanışma.

Lubunyalar direnişe, LİM-B'ye.
Lubunya serîhilda!

8 yorum:

  1. destekliyorum.
    imza:hetero bir dost.

    YanıtlaSil
  2. itiraf ediyorum. çocukken, "ben büydüğümde, benden küçükler benden öte bir şey söyleyemecekler, çünkü aklımdakinden ötesi yok", diye bir narsist hallerde yaşıyordum (valla). bırak çocukluğumu, üniversitedeki halimin bile ötesinde haller varmış. arkadaşlar sizi seviyorum! :) darısı bizim başımıza!

    YanıtlaSil
  3. "Tüm lubunyaları, kuirleri, ibneleri, normallik vurgusuyla katı toplumsal cinsiyet normlarına hapseden liberal lgbt kimlik politikalarını bırakıp, eşitlik-normallik değil özgürlük mücadelesine çağırıyoruz."
    budur işte.

    YanıtlaSil
  4. lubunya intikam milislerinin istanbul ayağında yer almak istiyorum!

    YanıtlaSil
  5. eşcinsellerin yanındayız da, "yaşasın göt göte dayanışma" sloganı komik olmuş...ne yani lezbiyenler bi bildiri yazsa "yaşasın am ama dayanışma" mı yazmalılar...

    YanıtlaSil
  6. Bilmiyorum aklın nasıl çalışıyor kardeş ama, farkındamısın göt herkes de var. GÖT senin için erkek eşcinsellerin kullandığı cinsel obje olarak görünüyorsa bilmiyorum. Ama farkındaysan burası queer politika alanı. Biraz dikkatli okumanı isterim.

    YanıtlaSil
  7. wow beklenmedik ama arzulanan bir çıkış. daha da büyümesi için açık çağrıda bulunulması dileğiyle ;)

    YanıtlaSil
  8. berxwedan jiyan e hey hey,serhildan jiyan e!

    YanıtlaSil